Recept

Gevulde groenten in tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk vegetarisch gevulde groenten. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit olie in een pan en fruit kort aan. Voeg de rijst en 3/4de van de bouillon toe en laat afgedekt 20 minuten op een zacht vuur sudderen tot de rijst helemaal gaar is.

  2. 2

    Laat de rijst even afkoelen en roer er de gesnipperde kruiden door. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak de groenten schoon, lepel de pitten uit de tomaten en de paprika's. Bewaar het hoedje van de tomaten. Mix de rest van de bouillon met de tomatensoep.

  4. 4

    Vul de groenten met de rijst en zet ze in een ovenschaal. Lepel er de tomatensaus bij en schuif 45 minuten in de oven. Zet de laatste 10 minuten de hoedjes opnieuw op de tomaten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde groenten in tomatensaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!