Oosterse rodekoolsalade met scampi's
bereiding
-
1
Meng de ingrediënten voor de dressing en zet opzij.
-
2
Kook de boekweitnoedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en spoel onder koud water.
-
3
Spoel de jonge spinazie. Maak de lente-ui schoon en snij in ringen. Meng de spinazie met de lente-ui en edamameboontjes.
-
4
Maak de rodekool, komkommer en wortelen schoon. Snij ze met een mandoline in fijne plakjes. Meng onder de afgekoelde boekweitnoedels. Meng er wat van de dressing onder.
-
5
Roer de mangosaus met wat olijfolie tot een marinade en leg er de scampi's in. Prik ze per vier op spiesjes en gril ze op de barbecue.
-
6
Verdeel de spinazie-edamamesalade over de borden. Schik er de boekweitnoedelsalade op en lepel er wat dressing over. Bestrooi met sesamzaad en leg er een scampispiesje op.