Recept

Bruschetta van aardappelen met drie toppings

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Glutenvrije hapjes die sowieso scoren.

bereiding
  1. 1

    Snij van elke aardappel schuine plakken van 1 cm dik. Wrijf in met olijfolie en bak krokant in een voorverwarmde oven op 180°C in 25 à 35 minuten. Maak intussen de toppings.

  2. 2

    Spoel de tomaten, ontpit ze en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de mozzarella in blokjes en meng met de tomaat, 1 el olijfolie, 1 kl balsamicoazijn, enkele snippers basilicum, peper en zout.

  3. 3

    Meng de zure room met peper, zout en bieslook.

  4. 4

    Meng de blauwe kaas met de verse kaas.

  5. 5

    Leg de ham 1 minuut tussen 2 vellen keukenpapier in de microgolfoven en bak krokant. Zet alles koel weg tot het serveren.

  6. 6

    Beleg 4 aardappelplakken met de tomaat-mozzarellamix, 4 met een eetlepel kruidenroom en wat garnaaltjes en bestrijk 4 plakken met de blauwe-versekaas en een stukje prosciutto. Kruid met grove peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bruschetta van aardappelen met drie toppings

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!