Recept

Karnemelkbiscuits met pecorino en tijm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer deze heerlijke biscuits met boter of bij een kaasplank.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de bloem met het zout, de suiker, het bakpoeder, de tijm en de rozemarijn in een grote kom. Voeg de koude boter in blokjes toe en meng heel kort met een deeghaak in de keukenrobot.

  2. 2

    Voeg de karnemelk en geraspte pecorino toe en meng met een houten lepel of spatel. Leg op een bebloemd oppervlak en kneed met de handen tot een homogeen deeg.

  3. 3

    Rol het deeg uit tot het 2 cm dik is. Duw er rondjes van ø 6 cm uit met een vormpje. Draai het vormpje niet rond, maar duw het in het deeg en haal het er recht terug uit. Dat is belangrijk voor het rijzen.

  4. 4

    Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 12 tot 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Karnemelkbiscuits met pecorino en tijm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!