Recept

Gevulde browniekoekjes met witte chocoladekern

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Chocoholics, deze is voor jullie!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190˚C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Meng het bakpoeder en het zout onder de bloem.

  3. 3

    Klop in een andere kom de olie met de gesmolten boter, de suiker, het cacaopoeder en het vanille extract tot een glad mengsel.

  4. 4

    Spatel er het bloemmengsel onder.

  5. 5

    Rol balletjes met een diameter van 5 cm van het deeg.

  6. 6

    Duw twee blokjes witte chocolade in elk balletje en kneed er het deeg rond.

  7. 7

    Leg ze op de bakplaat en zet 10 minuten in de oven.

  8. 8

    Bestrooi met poedersuiker en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!