Recept

Romige zalmpasta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zo klaar!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de stukken zalm op.

  2. 2

    Snij de citroen in plakjes en leg op elk stukje zalm een partje citroen. Kruid met de blaadjes van de tijm, peper en zout.

  3. 3

    Sprenkel er olijfolie over en zet gedurende 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Kook de pasta gaar in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. 5

    Snipper de sjalot en fruit aan in wat olijfolie, voeg de gespoelde spinazie toe en roerbak kort. Voeg de witte wijn en room toe, laat even inkoken.

  6. 6

    Voeg de gebakken zalm in stukjes toe en breng verder op smaak met peper, zout en cayennepeper.

  7. 7

    Voeg de uitgelekte linguini toe en roer voorzichtig om. Verdeel over borden en strooi er nog wat gehakte peterselie en verse spinazieblaadjes over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Romige zalmpasta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!