Recept

Vispapillot met saus van Pineau des Charentes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer deze feestelijke papillot met gebakken prei en wortelen.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Hak de peterselie fijn. Spoel de citroen en snij er 4 plakjes van.

  2. 2

    Verdeel de visfilet over 4 grote vellen bakpapier of aluminiumfolie en kruid met peper en zout. Beleg telkens met een plakje citroen, de scampi's en venusschelpen en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Overgiet met een lepel van de witte wijnsaus, bestrooi met gehakte peterselie en vouw de papillot dicht. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Overgiet met een lepel van de witte wijnsaus, bestrooi met gehakte peterselie en vouw de papillot dicht. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer de papillotten met extra saus. Werk af met een toefje groen naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vispapillot met saus van Pineau des Charentes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!