Recept

Knolselderblokjes met appelcompote

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk snel én feestelijk hapje met knolselder en appel!

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en snij ’m in kleine blokjes. Kook de knolselder gaar in water met het bouillonblokje. Giet af.

  2. 2

    Bak de blokjes knolselder goudbruin in boter. Kruid met peper en zout. Laat de blokjes uitlekken op een bord met keukenpapier.

  3. 3

    Schil de appelen en snij ze in kleine blokjes. Stoof de appelen met de whisky en de kaneel tot een gladde compote.

  4. 4

    Verdeel de appelcompote en knolselderblokjes over de glaasjes en werk af met wat verse peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Knolselderblokjes met appelcompote

Ingrediënten voor

6 personen
  • knolselder½ stuk
  • appelen2 stuks
  • verse peterselie handje
  • groentebouillon1 blokje
  • whisky scheutje
  • kaneel snuifje
  • boter
  • peper en zout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!