Gevulde abrikozen-kokoskoekjes omhuld met chocolade
bereiding
-
1
Maak de kokospasta. Meng de kokosroom en de kokosschilfers goed door elkaar en zet opzij.
-
2
Maak nu de abrikozenpasta. Hak de abrikozen fijn met een cutter. Doe er eventueel een scheutje water bij zodat je een dikke pasta krijgt.
-
3
Smelt de chocolade au bain-marie.
-
4
Besmeer 15 kokoskoekjes aan de onderkant telkens met 1 koffielepel abrikozenpasta en de overige koekjes met 1 koffielepel kokospasta.
-
5
Combineer een koekje met abrikozenpasta met eentje met kokospasta en leg ze op elkaar zodat de pasta’s aan elkaar plakken. Laat de koekjes zo’n 20 minuten rusten in de koelkast, zodat ze steviger worden. Bekleed een koude bakplaat met een vel bakpapier.
-
6
Dip de gevulde koekjes in de gesmolten chocolade, laat uitlekken en leg ze op de koude bakplaat zodat de chocolade stolt. Wanneer de chocolade gestold is, zijn ze klaar!