Recept

Fregola sarda met kerstomaatjes en burrata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijke lentepasta met de eerste verse kruiden uit je moestuin.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Spoel de tomaatjes, lepel ze in een ovenschaal en laat zo’n 25 minuten garen in de oven.

  2. 2

    Kook de fregola sarda beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Roer alle ingrediënten voor de honingmosterddressing los.

  4. 4

    Haal de tomaten uit de oven en hussel de beetgare pasta erdoor. Verdeel over een mooie schaal, serveer er de burrata bij en lepel de kappertjes erbij. Besprenkel royaal met de dressing en werk af met plukjes van de groene kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fregola sarda met kerstomaatjes en burrata

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!