Recept

Slawraps met geroosterde broccoli en lamsgehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze gezonde wraps vallen in de smaak bij het hele gezin. Serveer er eventueel nog een extra lepeltje Griekse yoghurt bij.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de aubergines in een schaal en pof ze 40 minuten in de oven.

  2. 2

    Verdeel de broccoli in roosjes. Kook de broccoli gaar in gezouten water en laat uitlekken. Spoel de sla en snij de onderkant eraf zodat de blaadjes loskomen. Spoel de kruiden en hak ze grof. Spoel de radijzen en snij ze in schijfjes. Pel de rode ui en snij ‘m in halve maantjes.

  3. 3

    Bak het lamsgehakt rul in de olijfolie in een braadpan en kruid met cayennepeper, ras el hanout, peper en zout.

  4. 4

    Haal de aubergines uit de oven en verwijder de schil. Pel en pers de knoflook. Meng het vruchtvlees van de aubergine met de yoghurt, de broccoli en de knoflook. Mix glad en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Smeer een laagje auberginebroccolicrème op de slablaadjes. Beleg de slawraps met het gehakt, de ui en de radijzen. Werk af met de kruiden en de granaatappelpitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Slawraps met geroosterde broccoli en lamsgehakt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!