Recept

Puree met zure room en groene kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met kabeljauwfilet en garnalen.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in gelijke stukken en kook ze gaar in gezouten water. Spoel de groene kruiden en hak ze fijn. Snij de lente-ui in schuine ringen.

  2. 2

    Giet de aardappelen af, laat het laatste vocht nog even verdampen op een zacht vuur en stamp ze tot puree. Voeg er de zure room bij, meng er de groene kruiden onder en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Dresseer de puree op borden en werk af met de lente-ui, versgemalen zwarte peper en enkele druppels olijfolie. Strooi er wat van de geraspte citroenschil over en werk af met een takje dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Puree met zure room en groene kruiden

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!