Recept

Eton mess met blauwe bessen en bramen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zowat het makkelijkste dessert wat je kunt maken, én het is nog gezond ook. Deze Eton mess past helemaal in de Sana-methode van Sandra Bekkari.

Ook lekker en net een tikkeltje anders: meng wat fingestampt matchapoeder onder de verkruimelde meringues.

bereiding
  1. 1

    Klop het eiwit stijf. Meng de yoghurt, de honing en de vanille onder de mascarpone. Spatel er het eiwit onder.

  2. 2

    Hak de meringues grof en de hazelnoten fijn. Meng ze met elkaar. Hak de pistachenoten fijn en hou ze apart.

  3. 3

    Verdeel wat van het meringue-notenmengsel over 4 glaasjes. Vul aan met het fruit en een flinke lepel van het mascarpone-yoghurtmengsel. Herhaal en eindig met de fijngehakte pistachenoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Eton mess met blauwe bessen en bramen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!