Recept

Tacopuntjes met mozzarella, pittige spruitjes en veenbessen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Sandra Bekkari: "Deze tacopuntjes zijn het perfecte hapje voor het kerstbuffet!"

Je kunt deze tacopuntjes helemaal vooraf voorbereiden en koel bewaren. Vlak voor het serveren hoef je ze dan enkel nog in de oven lekker te gratineren.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 195°C. Snij de spruitjes in heel fijne plakjes of reepjes. Pel en plet de knoflook. Haal de blaadjes van de tijm. Meng de fijne spruitjes met de knoflook, de tijm en de olijfolie. Kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Snij kleine driehoekjes van de wraps en leg ze open op een brede ovenvaste kom of schaal. Strooi er de mozzarella en de fijngehakte spruitjes over.

  3. 3

    Gratineer de tacopuntjes 12 à 15 minuten in de oven. Werk ze af met de gedroogde veenbesjes en chiliolie en serveer ze meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!