Recept

Crostini met muhammara

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke dip voor op de aperoplank!

En dit is geen gewone dip... De gegrilde en gerookte smaak van de paprika's geeft de dip extra diepgang. Lekker met die walnoten!

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Snij de paprika’s in stukken en doe ze samen met de knoflook in de blender. Voeg de walnoten, de agavesiroop, de balsamicoazijn en de specerijen toe. Kruid met peper en zout en mix glad.

  2. 2

    Snij het stokbrood in dunne sneetjes. Bedruppel ze met olijfolie en bak ze in een hete pan langs beide kanten goudbruin en krokant.

  3. 3

    Bestrijk de crostini’s met de muhammara en werk ze af met de granaatappelpitjes en de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Crostini met muhammara

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!