Recept

Romige soep van pompoen en zoete aardappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met Italiaanse grissini erbij.

bereiding
  1. 1

    Schil de zoete aardappel en snij ’m in blokjes. Pel en snipper de ui en bak ’m glazig in olijfolie. Voeg de blokjes pompoen en zoete aardappel toe en roerbak 5 minuten op hoog vuur. Kruid met het kerriepoeder en roerbak nog 1 minuut. Blus met de bouillon, breng aan de kook en laat 15 minuten koken.

  2. 2

    Mix de soep glad en giet er de sojaroom bij. Warm nog verder op, maar laat niet meer koken. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.

  3. 3

    Schep de soep in kommen en werk af met de gesnipperde bieslook, de pitten en zaden en een draai van de pepermolen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Romige soep van pompoen en zoete aardappel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!