Clubsandwich
bereiding
-
1
Rooster het brood in een pan of een broodrooster tot het aan beide kanten goudbruin is. Laat de sneetjes afkoelen.
-
2
Bak het ontbijtspek of de bacon knapperig en laat de sneetjes af-koelen op keukenpapier.
-
3
Spoel de tomaat en snij ze in schijfjes. Spoel en droog de slablaadjes.
-
4
Meng de mayonaise met de mosterd en besmeer de 6 sneetjes brood aan één kant met het mengsel.
-
5
Leg telkens één toast met de mosterdmayo naar boven op een bord. Schik er wat sla op, dan enkele schijfjes tomaat, de kalkoenfilet en het ontbijtspek. Leg er opnieuw een sneetje toastbrood op met de mosterd-mayo naar beneden.
-
6
Leg er dan een nieuwe laag sla, tomaat, kalkoenfilet en ontbijtspek op. Eindig met de laatste toasts met de mosterd-mayo naar beneden. Serveer ze meteen met de chips.