Omeletwrap met champignons en kruidensalade
bereiding
-
1
Klop de eieren los met de melk en meng er de bladpeterselie onder. Kruid het mengsel met peper en zout.
-
2
Maak de boontjes en de lente-uitjes schoon en snij ze in kleine stukjes. Snij de champignons in plakjes. Pel en pers de knoflook. Stoof de knoflook zacht in wat boter. Voeg de boontjes en de champignons toe en roerbak 8 minuten. Voeg de laatste 2 minuten de lente-ui toe en kruid de groenten met het cayennepeper en zout.
-
3
Verhit boter in een pan en bak 4 omeletten van het eiermengsel. Bestrooi ze elk met een lepel geraspte kaas en laat de kaas smelten. Verdeel er het champignon-boontjesmengsel over en rol de omeletjes op.
-
4
Meng de rucola met de verse kruiden. Hussel er de balsamicoazijn en een scheutje olijfolie onder en kruid de salade met peper en zout. Serveer de omeletwraps met de salade.