Recept

Zoeteaardappelwedges met srirachamayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een origineel hapje, perfect voor een zomerse apero!

Lekkere voorraad: maak meteen een grote voorraad van deze smaakvolle mayonaise en bewaar ze tot een week in de koelkast. Lekker als zomerse dip bij alles!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de zoete aardappelen schoon en snij ze in repen. Leg ze in een ovenschaal, bedruppel ze met de olijfolie, kruid ze met de za’atar, peper en zout en roer alles goed om. Bak de wedges zo’n 25 à 30 minuten in de oven. Roer ze regelmatig om.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt, de tomatenpuree en het srirachapoeder. Hak de bladpeterselie fijn.

  3. 3

    Haal de aardappelwedges uit de oven en werk ze af met de fijngehakte bladpeterselie. Serveer ze met de srirachamayonaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zoeteaardappelwedges met srirachamayonaise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!