Recept

Libanese taboulé

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Taboulé hoort op elk buffet of bij je barbecue als bijgerecht. Dit recept is een toppertje!

Tip: taboulé wordt extra lekker als je hem een dag van tevoren maakt. Zo kunnen de smaken goed intrekken.

bereiding
  1. 1

    Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat hem vervolgens afkoelen.

  2. 2

    Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat hem vervolgens afkoelen.

  3. 3

    Snij ondertussen de lente-uitjes in ringen en de tomaten in kleine blokjes. Snij de peterselie en de munt fijn.

  4. 4

    Meng de bulgur, de tomaten, de lente-ui, de munt, de peterselie, de granaatappelpitjes en wat olijfolie onder elkaar in een schaal. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout. Werk af met de munttakjes en eventueel enkele schijfjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Libanese taboulé

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!