Recept

Kombucha-mocktail met watermeloen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kombucha is een sprankelende gefermenteerde drank, verkrijgbaar in verschillende smaken in de natuurwinkel of de supermarkt.

Reken 2 uur extra voor de diepvries.

bereiding
  1. 1

    Schep met een parisienne lepel 8 bolletjes uit de watermeloen. Leg ze minstens 2 uur in de diepvries.

  2. 2

    Snij 150 g watermeloen in grove stukken. Mix fijn met de siroop of suiker, de muntblaadjes, 50 ml water en het sap van de limoen. Giet door een zeef en vang op.

  3. 3

    Verdeel het watermeloensap over de glazen. Vul met de bevroren watermeloenbolletjes en leng aan met de kombucha. Garneer met de extra munt en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kombucha-mocktail met watermeloen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!