Recept

Hummus-board met geroosterde bloemkool en aubergine

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker!

Deze plank is vegan. Hoeft dat niet per se? Strooi er dan wat verbrokkelde feta over als lekker extraatje.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de courgette, de paprika en de aubergine schoon en snij ze in plakjes van 0,5 cm dikte. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Leg alle groenten op een met bakpapier beklede ovenplaat. Kruid ze met oregano, peper en zout en besprenkel ze met olijfolie. Gaar ze 20 à 25 minuten in de oven.

  2. 2

    Verdeel ondertussen de hummus over de plank. Snij het flatbread in plakjes. Haal de pitjes uit de granaatappel.

  3. 3

    Verdeel de geroosterde bloemkool, paprika, courgette en aubergine over de hummus. Werk de plank af met de granaatappelpitjes, de koriander, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Hummus-board met geroosterde bloemkool en aubergine

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!