Recept

Kokos-popsicles met blauwe bessen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker met andere fruitcombinaties, zoals aardbei en banaan of framboos en mango. Hoeft het niet per se plantaardig te zijn, dan kun je de kokosmelk ook vervangen door Griekse yoghurt.

bereiding
  1. 1

    Rasp de schil van de helelimoen en pers het sap uit 1 helft. Meng de kokosmelk met de agavesiroop, het vanille-­extract, de kokosrasp, het limoensap en de geraspte limoenschil.

  2. 2

    Verwarm de bessen 30 seconden in de microgolf tot de helft gesmolten is en de andere helft nog heel is. Verdeel de bessen gelijk­matig over de ijsvormpjes. Giet het kokosmengsel voorzichtig over de blauwe bessen in de ijsvormpjes.

  3. 3

    Plaats de stokjes in de vormpjes en zet de vormpjes minstens 4 à 6 uur in de diepvries.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kokos-popsicles met blauwe bessen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!