Quesadilla met omelet, ham en kaas
bereiding
-
1
Klop 2 eieren los. Verwarm een pan (met dezelfde diameter als de wraps) met wat olijfolie en giet hier de eieren in. Laat de eieren op een gemiddeld hoog vuur stollen
-
2
Bestrooi de omelet als de bovenkant bijna gestold is met de helft van de geraspte kaas en dek af met de tortillawrap. Keer de omelet-quesadilla om door er een omgekeerd bord op te leggen en in één beweging om te draaien.
-
3
Snij de lente-uitje in ringetjes. Bestrooi de omeletkant met lente-ui en verdeel hierover 2 sneetjes serranoham. Sla de linkerhelft van de tortilla over de rechterhelft, leg weer in de pan en bak nog kort verder aan beide kanten.
-
4
Herhaal voor de volgende tortilla met de 2 resterende eieren. Halveer elke quesadilla en serveer met een salade, ketchup of mayonaise en de resterende lente-ui.