Recept

Quesadilla met omelet, ham en kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tien minuutjes en je kunt aan tafel.

Tip: eieren zijn even lekker als snel klaar. Bak een omelet, spiegelei of roerei en serveer er groenten bij voor een snelle en gezonde hap.

bereiding
  1. 1

    Klop 2 eieren los. Verwarm een pan (met dezelfde diameter als de wraps) met wat olijfolie en giet hier de eieren in. Laat de eieren op een gemiddeld hoog vuur stollen

  2. 2

    Bestrooi de omelet als de bovenkant bijna gestold is met de helft van de geraspte kaas en dek af met de tortillawrap. Keer de omelet-quesadilla om door er een omgekeerd bord op te leggen en in één beweging om te draaien.

  3. 3

    Snij de lente-uitje in ringetjes. Bestrooi de omeletkant met lente-ui en verdeel hierover 2 sneetjes serranoham. Sla de linkerhelft van de tortilla over de rechterhelft, leg weer in de pan en bak nog kort verder aan beide kanten.

  4. 4

    Herhaal voor de volgende tortilla met de 2 resterende eieren. Halveer elke quesadilla en serveer met een salade, ketchup of mayonaise en de resterende lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quesadilla met omelet, ham en kaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!