Recept

Zuurdesemtoast met roerei en frisgroene kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk als ontbijt of lunch.

bereiding
  1. 1

    Klop de eieren los met de melk en kruid het mengsel met peper, zout, Provençaalse kruiden en paprika¬poeder. Hak de bladpeterselie en de bieslook fijn.

  2. 2

    Bak de sneden zuurdesem-brood kort aan in een pan met wat olijfolie en kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Verhit wat arachideolie in een pan en bak hierin een roerei van het eimengsel. Bak de eieren niet te lang, het mengsel moet nog smeuïg zijn.

  4. 4

    Leg de zuurdesemboterhammen op de borden en schep er het roerei op. Werk ze af met de verse kruiden, de kervel en eventueel nog wat paprikapoeder. Serveer ze meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zuurdesemtoast met roerei en frisgroene kruiden

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!