Recept

Traditionele lasagne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De simpelste recepten zijn vaak de lekkerste. Maak zelf je tomatensaus en bechamelsaus, en laagjes leggen maar. Zo wordt jouw zelfgemaakte lasagne een topper!

Is dit recept iets voor jou? Log in en sla het op in je persoonlijke bewaarmappen. Hier lees je hoe je dat doet.

bereiding
  1. 1

    Maak de bolognesesaus (voor recept: klik hier).

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Maak de bechamelsaus (voor recept: klik hier).

  4. 4

    Beboter een rechthoekige ovenschaal. Schep er een laagje bolognese in. Bedek met vellen lasagne en schep daarop wat bechamelsaus. Bestrooi met parmezaan. Herhaal dit tot je van alle ingrediënten net genoeg overhoudt voor nog één laagje.

  5. 5

    Meng de rest van de bolognese met de bechamel en strijk uit over de laatste laag lasagnevellen. Eindig met parmezaan. Zet 40 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Traditionele lasagne

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!