Recept

Kaasfondue met pompoen en champagne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met extra pit

bereiding
  1. 1

    Snij het kapje van de pompoen, verwijder de zaadjes en haal het vruchtvlees er voorzichtig uit zonder de schil te beschadigen. Snij het vruchtvlees in blokjes.

  2. 2

    Breng 750 ml lichtgezouten water aan de kook, doe er de blokjes pompoen bij en laat 30 minuten zachtjes garen.

  3. 3

    Snij de korst van de kaas en rasp ’m fijn.

  4. 4

    Mix de pompoen met het water goed fijn. Voeg er de kaas en de champagne aan toe en roer tot de kaas volledig gesmolten is.

  5. 5

    Giet de fondue in de uitgeholde pompoen en breng op smaak met flink wat peper. Geef er de geblancheerde groenten bij om te dippen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kaasfondue met pompoen en champagne

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!