Recept

Rijstpap met chocolade en amandelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klassiek dessert met een chocotoets

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de rijst en laat uitlekken.

    Rooster de amandelschilfers.

  2. 2

    Breng de melk aan de kook, laat de chocolade erin smelten. Doe er de suiker, het merg van het vanillestokje en de saffraan bij.

  3. 3

    Voeg er de rijst bij, roer om en laat 30 minuten op een zacht vuurtje koken tot hij gaar is.

  4. 4

    Neem van het vuur, roer de dooiers los en roer ze door de rijstpap.

  5. 5

    Rooster de amandelschilfers kort in olijfolie.

  6. 6

    Serveer in glaasjes. Strooi er de geroosterde amandelschilfers over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rijstpap met chocolade en amandelen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!