Recept

Ravioli met hondshaai

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Helemaal zelfgemaakt

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de sjalot en knoflook. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Snij de lente-uien in ringen, de courgette in blokjes. Hak de peterselie. Rooster de amandelschilfers.

  2. 2

    Pureer de hondshaai met het ei en 2 el mascarpone. meng met knoflook en lente-ui. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schep op 12 wontonvellen een koffielepeltje vulling. Bevochtig de randen, leg een wontonvel erop en druk goed aan. Leg de ravioli op een met bloem bestoven bord.

  4. 4

    Fruit sjalot en courgette in boter. Blus af met Noilly Prat. Roer er de mascarpone door, laat sudderen. Voeg de tomaten en groene kruiden toe.

  5. 5

    Kook de ravioli 3 minuten in gezouten water. Laat uitlekken. Verdeel de ravioli's en de vis over de borden. Werk af met saus en amandelschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ravioli met hondshaai

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!