Recept

Tiramisu met aardbei en pistache in een glaasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met het allerlekkerste zomerfruit

bereiding
  1. 1

    Splits de eieren. Klop de dooiers met 1 zakje vanillesuiker en de kristalsuiker tot een wit schuimig mengsel.

  2. 2

    Klop de mascarpone op en schep er het eimengsel door. Klop de eiwitten met het tweede zakje vanillesuiker tot pieken. Spatel ze door de mascarpone. Doe alles in een spuitzak.

  3. 3

    Spoel de aardbeien, dep ze droog en verwijder de kroontjes. Snij de vruchten in plakjes.

  4. 4

    Meng de koffie met de marsala. Doop er voorzichtig de lange vingers in en leg in elk glas (of op een bordje) 2 koekjes. Spuit er wat van het mascarponemengsel op en bedek met een laagje aardbeien. Herhaal alles nog een keer en werk af met pistachenootjes. Zet 2 uur in de koelkast alvorens te serveren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tiramisu met aardbei en pistache in een glaasje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!