Recept

Fruitpralines

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een dipje

bereiding
  1. 1

    Doe de verschillende soorten chocolade elk in een kommetje en doe er telkens 1 kl boter bij. Smelt de chocolade apart in de microgolfoven: begin met 30 seconden, roer om, en herhaal tot de chocolade volledig gesmolten en mooi glanzend is.

  2. 2

    Spoel de aardbeien en dep ze droog. Dip 1/3 van de aardbeien in de pure chocolade, 1/3 in de melkchocolade en 1/3 in de witte chocolade. Doop de helft van elke soort ook meteen in de gehakte nootjes.

  3. 3

    Leg alle aardbeien op een bakplaat met bakpapier en zet ze 15 minuten in de koelkast, zodat de chocolade mooi opstijft.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fruitpralines

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!