Recept

Rigatoni met kalfsragout

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke pasta

bereiding
  1. 1

    Snij de kalfsmedaillons in blikjes. Wrijf de paddenstoelen droog schoon, snij ze in fijne plakjes. Spoel en schaaf de kool. Blancheer de koolreepjes 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en goed uitlekken.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Roerbak de gekruide vleesblokjes 3 minuten op een hevig vuur, in boter of olie. Doe er de champignons en de kool bij. Roerbak 1 minuut.

  4. 4

    Giet er de bouillon en de room bij. Kruid met een vleugje paprikapoeder. laat 5 minuten sudderen tegen de kook aan.

  5. 5

    Giet de pasta af. Vermeng ze met de saus en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rigatoni met kalfsragout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!