Recept

Geroosterde koteletjes met champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker!

bereiding
  1. 1

    Wrijf de champignons droog schoon. Snij ze in fijne plakjes. Spoel en droog de kerstomaatjes

  2. 2

    Bak de champignons kort op een hevig vuur, in wat boter of olie. Kruid ze met peper en zout. Leg er de kerstomaatjes bij. Laat ze 2 minuten meebakken. Hou ze warm op een zacht vuur. 

  3. 3

    Bestrijk de koteletjes aan beide kanten lichtjes met olie. Kruid ze met peper, zout en tijm.  Rooster ze 5 minuten aan elke kant op de tafelgrill of in de roosterpan

  4. 4

    Verdeel vlees en groenten over de borden. Serveer goed warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Geroosterde koteletjes met champignons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!