Recept

Provençaals konijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Konijn op z'n Frans!

bereiding
  1. 1

    Schraap de wortelen, snij ze in plakjes. Pel en snipper de uien en de knoflook fijn. Pel de tomaten, plet ze grof met een vork. 

  2. 2

    Kruid de konijnenbouten met peper en zout. Braad ze kort rondom aan in een beetje hete olijfolie. Zet ze aan de kant. 

  3. 3

    Fruit in dezelfde pan de uien glazig. Doe er de knoflook, de wortelen en de tomaten bij. Blus met de wijn en laat kort in koken. 

  4. 4

    Leg de konijnenbouten op de groenten. Giet er de bouillon bij. Voeg er het kruidentuiltje, de tijm en de rozemarijn aan toe. 

  5. 5

    Dek af en laat 30 minuten zacht stoven. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Provençaals konijn

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!