Recept

Pittige kipburger

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gedurfd voor kinderen

bereiding
  1. 1

    Maak het gehakt aan met de fijngehakte sjalot, het ei, 3 el paneermeel, peterselie, cayennepeper en zout. Vorm er 4 hamburgers van en wentel ze door wat extra paneermeel, op smaak gebracht met paprikapoeder, peper en zout. Laat een halfuurtje opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Verhit een flinke bodem arachideolie in een pan met antiaanbaklaag. Bak er de burgertjes aan beide kanten in goudbruin.

  3. 3

    Snij de broodjes open. Pel de ui en snij 'm in dunne ringen. Snij de tomaat in dunne plakken.

  4. 4

    Beleg de broodjes met sla, een burgertje, plakken tomaat en rode ui. Werk af met een lepel curryketchup en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pittige kipburger

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!