Groentepannetje met kip en geitenkaas
bereiding
-
1
Maak de spruitjes schoon. Kook ze in 10 tot 12 minuten beetgaar in gezouten water. Giet af, spoel meteen onder koud water en laat goed uitlekken.
-
2
Snij de kipfilet in dunne reepjes. Spoel de appels, snij ze in vier en verwijder het klokhuis. Snij de stukken appel in dunne partjes, bedruppel meteen met citroensap. Spoel de tijm en schud goed droog. Pel de sjalotten, snij ze in fijne partjes.
-
3
Verhit de olie in een pan. Braad er de kipreepjes rondom in aan. Voeg de spruitjes, de sjalot en de appel toe, stoof nog even mee. Roer er de tijm door. Kruid met peper en zout. Schenk er de bouillon bij en laat nog 5 minuten sudderen.
-
4
Zet de oven op grillstand. Snij de geitenkaas in plakjes. Verdeel ze over het groentepannetje. Laat 5 minuten gratineren in de oven. Werk af met peper van de molen en serveer.