Recept

Cannelloni met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met deze vegetarische ovenschotel maak je iedereen blij! En een trucje om de cannellonipijpjes makkelijk te vullen kunnen we je ook verklappen.

Is dit recept iets voor jou? Log in en sla het op in je persoonlijke bewaarmappen. Hier lees je hoe je dat doet.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de cannellonipijpjes 3 minuten in gezouten water en spoel ze meteen met koud water. Verwarm de oven voor op 200° C. Snipper de ui en pers de knoflook. 

  2. 2

    Meng de spinazie met de ricotta. Breng op smaak met peper en zout. Vul er de cannelloni mee. 

  3. 3

    Fruit de ui en de knoflook. Doe er de saus bij en laat 10 minuten sudderen.

  4. 4

    Schik de cannelloni in een ovenschaal. Schep er de tomatensaus over en bestrooi met de mozzarella. 

  5. 5

    Zet nog 15 minuten in de op 200° C voorverwarmde oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cannelloni met spinazie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!