Recept

Aardappelen gevuld met lente-ui en kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend bijgerecht

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappelen schoon, maar schil ze niet. Kook ze beetgaar, giet af en laat even afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de aardappelen doormidden en hol ze uit tot op 1 cm van de schil. Plet het kruim met wat melk tot puree. 

  3. 3

    Snij de lente-uitjes in ringen. Roer ze samen met de kaas door de puree. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Vul de aardappelen met de puree en schik ze in een ingevette ovenschaal. Zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer de aardappelen met vlees of vis. Of met een salade als veggie gerecht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelen gevuld met lente-ui en kaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!