Recept

Kipspiesjes met mosterd

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk pittige kippenbrochette

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kipfilets in blokjes.

    Pel en plet de knoflook.

    Hak 2 el basilicum.

  2. 2

    Vermeng de olijfolie met het citroensap, de helft van het sinaasappelsap en de mosterd. Voeg er de knoflook en het basilicum aan toe. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Lepel de marinade bij de kipblokjes. Schep goed om. Zet, afgedekt, 15 minuten in de koelkast.

  4. 4

    Rijg de gemarineerde kipblokjes op spiesjes. Leg ze 10 minuten onder de ovengrill, in de grillpan of op de barbecue.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipspiesjes met mosterd

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!