Recept

Kippenbout met ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met krielpatatjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de krieltjes beetgaar. Snipper de lente-ui.

  2. 2

    Snipper de knoflook, meng met de ricotta, 2 el olijfolie, peper en zout.

  3. 3

    Braad de bouten aan in 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Doe ze in een ovenschaal en zet 10 minuten in de oven. Bestrijk met ricotta en zet 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Kook de boontjes 10 minuten in gezouten water. Laat uitlekken. Snipper de lente-ui en stoof hem in de boter. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Snij de aardappelen doormidden en bak ze goudbruin in 3 el olie. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Serveer de kip met de boontjes en aardappelen. Werk af met de lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenbout met ricotta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!