Recept

Tournedos van hertenkalf met boschampignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klassieker!

bereiding
  1. 1

    Borstel de paddenstoelen schoon. Schil de aardappelen, snij ze in dikke frieten en dep ze goed droog met een keukenhanddoek.

  2. 2

    Kruid het vlees met zout en peper. Bak het naar smaak in wat boter, en hou het warm.

  3. 3

    Bak de frieten goudbruin in ganzenvet.

  4. 4

    Bak de champignons kort op een hoog vuur en kruid ze met peterselie, kappertjes, zout en peper.

  5. 5

    Blus de pan met wildfond, laat wat inkoken en breng op smaak met zout, peper en eventueel enkele druppels citroensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tournedos van hertenkalf met boschampignons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!