Recept

Kalfslapjes met spinazie en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met tagliatelle

bereiding
  1. 1

    Maak de champignons schoon en snij ze in vieren. Spoel de spinazie en verwijder de steeltjes. Snipper de sjalot en de knoflook. Fruit de sjalot in boter.

  2. 2

    Doe er de knoflook en champignons bij en laat bakken. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Schep er de dragon door. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm alvast de oven voor op 100°C en breng een pot water aan de kook om de tagliatelle te garen.

  4. 4

    Kruid het vlees met peper en zout en bak het in boter. Laat het rusten onder aluminiumfolie in de oven. Roer de aanbakresten los met een scheutje wijn. Laat een beetje inkoken.

  5. 5

    Kook de tagliatelle beetgaar. Pasta kook je best in gezouten water. Voeg een flinke snuif zout toe en neem er de lintpasta bij.

  6. 6

    Haal de kalfslapjes uit de oven en serveer ze met de groenten en de tagliatelle.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!