Recept

Kabeljauw met herfstgroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zoveel lekkers op één bord

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de hazelnoten goudbruin in een pan zonder vetstof. Schil de aardappelen, kook ze beetgaar en snij ze in stukjes.

  2. 2

    Maak de venkel en de selder schoon, snij in stukken. Doe ze samen met de pompoen en de aardappelen in een ovenschaal. Kruid met peper en zout. Besprenkel met olie en citroensap en hussel goed door elkaar. Schuif 30 minuten in de oven en schep af en toe om.

  3. 3

    Doe de noten in de blender, samen met de boter, de kruiden, de citroenrasp, peper en zout. Mix fijn.

  4. 4

    Kruid de vis met peper en zout. Verdeel er de notenmix over. Schuif tien minuten mee in de oven, tot de vis een mooi korstje heeft.

  5. 5

    Doe de wijn en de bouillon in een pannetje en breng aan de kook. Laat tot de helft inkoken. Roer er de bessengelei door. Bind eventueel met wat maïszetmeel.

  6. 6

    Serveer de kabeljauw meteen met de groenten en de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kabeljauw met herfstgroenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!