Recept

Lamsbout met herfstgroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een absolute herfsttopper

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de groenten (wortelen, knolselder, raapjes, aardappelen, sjalottenen knoflook) en snij ze in hapklare stukken. Verwarm de oven voor op 200° C. 

  2. 2

    Meng met wat olie, zout, peper, laurier en tijm. Verdeel de groenten in een dunne laag over de
    braadslee. Bak 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200° C. Roer de groenten om.

  3. 3

    Zet een rooster in de braadslee en leg er het vlees op. Braad nog 15 minuten op 200° C. Braad daarna nog 40 minuten op 180° C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsbout met herfstgroenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!