Recept

Aardappelsalade met carpaccio

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris en zomers

bereiding
  1. 1

    Verpak de runderfilet in plasticfolie. Maak de uiteinden stevig dicht. Laat het pakketje 30 minuten opstijven in de diepvriezer.

  2. 2

    Schil intussen de aardappelen, spoel ze en stoom ze 25 minuten. Laat afkoelen. Snij ze in plakjes en verdeel ze over 4 borden. Snipper het basilicum.

  3. 3

    Snij de bevroren runderfilet met een zeer scherp mes in flinterdunne sneetjes en leg ze tussen twee velletjes plasticfolie. Sla het vlees met de vlakke kant van een groot mes zo plat mogelijk.

  4. 4

    Snij schilfers parmezaan met een dunschiller. Leg de sneetjes vlees op de aardappelen. Besprenkel met olijfolie. Bestrooi met fleur de sel en peper van de molen. Werk af met parmezaanschilfers, pijnboompitten en basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsalade met carpaccio

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!