Recept

Aardappelsalade met appel, boerenkool en kidneybonen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lief voor je portemonnee, én ook geschikt voor veggies en vegans.

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Snij de lente-uitjes in ringen. Doe de kappertjes met een beetje van het vocht, de lente-uitjes, de verse kruiden, de appelazijn, de olie, de peper en het zout in een blender en mix tot een grove vinaigrette.

  3. 3

    Snij de krieltjes in kwartjes en doe ze in een grote kom. Giet er de vinaigrette bij en meng voorzichtig door elkaar.

  4. 4

    Snij de selder en 2 grote bladeren boerenkool fijn en snij de appels in blokjes. Voeg samen met de kidneybonen en spinazie door de aardappelen. Voeg naar smaak peper en zout toe. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsalade met appel, boerenkool en kidneybonen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!