Recept

Zuiderse omeletjes met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Instant zomers gevoel! Deze omeletjes zijn trouwens ook lekker met roomkaas (type Philadelphia) voor wie geen geitenkaas lust.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Hak ‘m fijn en stoof glazig in wat boter. Haal van het vuur en laat een beetje afkoelen.

  2. 2

    Hak de zongedroogde tomaatjes fijn. Verkruimel de geitenkaas.

  3. 3

    Klop de eieren los met een flinke scheut room en meng er de gestoofde ui en de zonge- droogde tomaatjes door. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Smelt wat boter in een pan en zet er (volgens de grootte van de pan) 2 of 4 dresseerringen in. Giet in elke ring wat van het eimengsel en laat stollen. Bestrooi met geitenkaas en laat nog heel even smelten.

  5. 5

    Serveer de omeletjes met een slaatje van rucola en zongedroogde tomaatjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zuiderse omeletjes met geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!