Omeletrol met kaas en ham
bereiding
-
1
Bekleed een bakplaat of ovenschaal van ongeveer 38 x 25 cm met bakpapier (plak het vast met een beetje boter). Verwarm de oven voor op 180°C.
-
2
Roer de roomkaas los met de melk en de bloem. Klop in een andere kom de eieren los en roer er het roomkaasmengsel door.
-
3
Snipper de ham fijn en snij de lente-uitjes in dunne ringetjes.
-
4
Giet het omeletmengsel in de bakplaat of ovenschaal en laat 30 à 35 minuten garen in de oven. Haal uit de oven en bestrijk meteen met mosterd. Bestrooi met de helft van de kaas, de ham, de uienringetjes en daarbovenop de rest van de kaas.
-
5
Rol de omelet strak op (en verwijder intussen het bakpapier). Leg ze met de naad naar onder op een bakplaat met nieuw bakpapier, bestrooi met wat extra kaas en bak nog enkele minuten in de oven, tot de kaas gesmolten en goudbruin is. Serveer in dikke plakken.