Rozemarijnsteak met rucola
bereiding
-
1
Maak de groenten schoon. Halveer de kerstomaten. snij de paprika in reepjes, de radijsjes in plakjes, de lenteui in ringen.
-
2
Spoel en droog de rozemarijn. rist de naalden van de takjes af en hak ze fijn. meng ze met de grof gemalen peper, een flinke snuif zout en 3 el olijfolie. Wrijf er de steaks mee in. Dek af en laat 20 minuten rusten.
-
3
Roer een dressing van 2 el wijnazijn, 4 el olijfolie, peper en zout. Verdeel de groenten over de borden en besprenkel ze met de dressing.
-
4
Gril de steaks naar smaak, in een hete pan zonder vetstof. Wikkel ze in aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.
-
5
Snij het vlees in plakken en verdeel het over de borden. Werk af met parmezaanschilfers en eventueel een plukje groen.