Recept

Lamskoteletten met rode curry

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lamsvlees met een pittig kantje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Bestrijk de lamskoteletten met rode curry en laat ze even marineren in de koelkast.

  3. 3

    Snij intussen de snijbonen in lange slierten. Kook ze gaar in zout water.

  4. 4

    Doe de tomaatjes (met steeltje) in een kom, kruid met peper en zout en giet er een scheut olijfolie over. Zet 15 minuten in de oven, op 180°C.

  5. 5

    Bak de lamskoteletten kort in de pan met wat olijfolie.

  6. 6

    Dresseer de groenten op een bord en schik de lamkoteletjes erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamskoteletten met rode curry

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!